Wat kunt u van ons verwachten?

Ons Systeem


Zonnepanelen: DMEGC 325 Full Black

DMEGC Solar is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs steeds meer op waarde geschat.

De halve cel technologie reduceert het opbrengstverlies. DMEGC garandeert dat het zonnepaneel een positieve tolerantie heeft tussen de 0% en +3%.

25 jaar een gegarandeerde output van 80,2%
10 jaar een gegarandeerde output van 90%
10 jaar productgarantie

Team Solar kiest voor dit kwalitatief hoogwaardige paneel!

Micro-omvormers: Enphase

De zonnepanelen liggen wel bovenop, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing bij de overstap naar zonne-energie. Team Solar kiest er daarom voor om te werken met Enphase. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.
Niet alleen zijn de Enphase-micro-omvormers ontworpen voor het weerstaan van extreme weersomstandigheden, van zware sneeuw en vorst tot zinderende woestijnhitte. Ook worden de micro-omvormers een miljoen uren lang getest. Dat is meer dan 100 jaar! Uw micro-omvormers zouden weleens langer kunnen meegaan dan uw huis – of uzelf.
Het is simpel, maar waar: hoe meer bewegende delen een systeem heeft, hoe vaker er iets kapot gaat. In een Enphase-systeem vinden alle handelingen plaats binnen in een kleine efficiënte doos, die onder elk paneel afzonderlijk wordt geplaatst. Stringomvormers daarentegen zijn complex, met veel afzonderlijke onderdelen die gemakkelijk kapot kunnen gaan, zoals ventilatoren. Als één klein onderdeel van een stringomvormer voor zonne-energie kapot gaat, kan dit een storing van het volledige systeem veroorzaken.

De garantie van 25 jaar word dan ook zonder enige bezwaar gegeven. Team Solar werkt graag met kwalitatief goede producten!

Stringomvormer

Voor een kleiner budget biedt Team Solar eveneens een omvormer aan. Aan de zonnepanelen veranderd niets alleen de omvormertechniek is anders. Het gaat hierbij om een stringomvormer, dit is een omvormerkast die in huis geplaatst wordt.
De Trannergy omvormers genereren een hoge opbrengst met een hoge betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. De omvormer genereert stroom bij een zeer laag opgewekt vermogen. Tevens hebben de Trannergy omvormers een ingebouwde Wi-Fi module waardoor er minder storing op kan treden.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Copyrights © 2018 All Rights Reserved.