Veranderd er iets aan uw huis en zitten de panelen daardoor in de weg?

Demontage en hermontage


Moet uw dakbedekking vervangen worden, wilt u een dakraam of dakkapel laten plaatsen of toch die houtkachel? Dan zitten de zonnepanelen in de weg en dient deze (tijdelijk) gedemonteerd te worden. Dat klinkt als een hele opgave, wij van Team Solar denken graag met u mee.

Definitieve demontage:
Wij demonteren het volledige systeem inclusief omvormer en afzekering in de meterkast. Vervolgens voeren uw oude panelen af en zorgen voor een duurzame recycling. Uw huis wordt bezemschoon opgeleverd.

 

Demontage en hermontage:
Wij demonteren uw systeem inclusief onderconstructie, wij slaan deze materialen bij u thuis op. Na de werkzaamheden die u laat uitvoeren hermonteren wij uw systeem. Wij denken met u mee als uw legplan (hoe en waar de panelen zijn geïnstalleerd op uw dak) niet meer past na de aanpassingen aan uw dak. Wij leveren uw systeem volledig werkend op.

 

Vervanging en uitbreiding:
Passen er na een verbouwing meer panelen op de dak van uw huis, schuur, garage of dakkapel. Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Uw heeft een huis gekocht met oude panelen en wilt deze laten vervangen door nieuwe? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Copyrights © 2018 All Rights Reserved.