Wat kunt u van ons verwachten?

Ons Systeem


Enphase (parallel geschakeld):

Enphase is een Amerikaanse fabrikant van micro-omvormers en thuisbatterijsystemen. Enphase biedt een veilige totaal oplossing voor álle daken, zelfs met schaduwwerking. Dus: maximale efficiëntie doordat de micro-omvormers onafhankelijk van elkaar werken. Elk paneel krijgt een eigen omvormer op het dak, onder het paneel, geen centrale omvormer in huis dud. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met zonnepanelen en batterijsysteem vanwege de modulaire opbouw, u kunt dus later ook panelen bijplaatsen als uw thuis situatie veranderd (u gaat electrisch rijden, koken of verwarmen). Veiligheid voorop! Optimale veiligheid dankzij lage DC spanning welke direct wordt omgevormd naar AC spanning.

Growatt (serie geschakeld)

Growatt is een wereldwijde fabrikant van omvormers en thuisbatterijen. Hun kwalitatieve producten staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding en om een hoog rendement. Dankzij Growatt’s brede aanbod is er voor iedere installatie een passende oplossing. Deze serie-geschakelde omvormers zijn uitermate geschikt voor daken waar weinig tot geen schaduw op valt. U haalt het maximale rendement uit uw zonnesysteem. Uw investering is lager dan een parallel geschakeld systeem, uw terugverdientijd is derhalve korter. Geld verdienen met de zon is wat het u oplevert.

Thuisbatterijen/opslag

Batterijen, de plek om opgewekte zonnestroom op te slaan voor later verbruik. In slimme combinaties met zonnepanelen, batterijen en monitoringsystemen kan de energie flexibel en efficiënt worden verbruikt over de gehele dag. Opslagsystemen komen in modulaire oplossingen, die flexibiliteit bieden en meegroeien met de toekomstige behoefte van uw huishoudens. De energietransitie die in Nederland gaande is “verplicht” huishoudens bijna om te investeren in opslag van stroom. De systemen die wij aanbieden zijn allemaal geschikt en voorbereid op thuisbatterijen. Dus investeer nu of later, het kan bij Team Solar.

 

Laadpalen

In combinatie met zonnepanelen zijn laadpalen beschikbaar bij Team Solar. Elektrische laadpunten en charging stations zijn er in een grote variëteit aan vermogens en functionaliteiten. Slimme laadpalen die zowel energie kunnen aanleveren aan batterijen als ophalen voor gebruik, helpen om het gebruik van zelf opgewekte energie te optimaliseren en bieden een kans voor de omgang met flexibele energietarieven. Neem contact op voor meer informatie.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Copyrights © 2018 All Rights Reserved.